top of page

Hi!

Ik ben Laurien, ontwerper en maker achter M.ira.

Wie me kent weet dat ik geen seconde kan stilzitten en amper rust vindt in mijn hoofd vanwege de ene creatieve uitspatting na de andere. Sinds ik met M.ira van start ben gegaan kan ik al mijn creativiteit, liefde en energie kwijt in het ontwerpen en maken van klei oorbellen. 

 

Op reis opzoek gaan naar dat ene unieke paar is een must-do! Door het dragen van matchy oorbellen geef je je casual outfit een upgrade! 

 

Alle juwelen worden door mijn handen vervaardigd. Bij M.ira is geen enkele oorbel hetzelfde, geen massaproductie, maar "a small business with a big heart"

 

Mijn onderneming kreeg de naam van mijn mama, Mira. Ze is mijn steun en toeverlaat en zoals ik als kind altijd door het huis brulde "de aller aller aller liefste mama van de hele hele wereld". Als een volleerde jager gaat ze op reis steeds mee opzoek naar een leuke set oorbellen, want ook zij is zo een  wanabe oorbellen-mega-fan. Ze is nu dan ook mijn meest trouwe klant en favoriete rolmodel.

 

Ik groeide samen met mijn broer Thomas, op in Halle. We beleefden hier als twee handen op één buik een geweldige jeugd. Sinds enige tijd woon ik in Sint-Pieters-Leeuw samen met mijn vriend Stijn en mijn twee  honden "Geus en Lambiek". Enkele jaren terug beleefden we als jong koppel een woelige strijd. Ik kreeg het verdict "borstkanker" op 23 jarige  leeftijd en onderging een loodzware behandeling. Tot op de dag van vandaag word ik nog steeds na behandeld. Tot mijn grote ergernis zijn mijn vingertoppen door de hele "ramtamtam" gevoelloos geworden. Het gevoel alsof je je hebt verneteld, je kent het wel...

Maar het belangrijkste is, ik heb nog handen en die steek ik hoe dan ook graag uit mijn mouwen! Een leuke oorbel creëren uit een massief stuk klei, dat maakt mij nu écht "kLei-blij!"

 

Mijn atelier bevindt zich in ons huis boven in de nok van het dak. Soms is het een boeltje ongeregeld maar zo kom ik tot de beste ideeën. Noem mij maar gerust een creatieve chaoot. 

 

Kijk gerust even rond wie weet moeten jullie niet eens op reis gaan om jullie

favoriete paar oorbellen te scoren! 

 

 

Heel veel liefs,

Laurien

bottom of page